Samarbete

Klicka på bilden för att komma direkt till Solhaga.


Ett nytt och spännande samarbete.

Vi brukar vara försiktiga med att prata om vilken utrustning man ska ha eller vilken man ska undvika, det finns inget rätt eller fel så länge du och din hund trivs med grejorna.

Under en tid har vi provat en del av Solhagas produkter och det vi har testat har passat oss.

Vi har en del av sortimentet hemma så vill ni prova eller bara känna på grejorna så hör av er.

Nedanstående text kommer från Solhagas hemsida och beskriver vad dom står för.


Solhaga erbjuder prisvärda produkter med bästa möjliga funktion och kvalité, utvecklade och testade under lång tid i verkligheten av yrkesmänniskor.

Hög "good-will garanti" ofta långt utöver vad lagen kräver av företaget. (Det finns tyvärr alltid någon som tycker det är ok att bogsera bilen med sitt Solhaga-koppel) och "även om det håller för detta också" (Vi har testat) så kan vi tyvärr inte lämna en formell garanti som omfattar ändamålet men försöker i varje enskilt fall vara så tillmötesgående som möjligt….


Premium-produkter med bra passform och som är enkla att använda. Produkterna går dessutom så långt det är möjligt i att lösa din uppgift under alla faser och förhållanden!

Påbyggnadsbara och multifunktionella produktsystem utan inlåsning!


Närproducerade och handgjorda produkter i de bästa materialen med den senaste tekniken, utvecklade med kärlek och känsla i Sverige.

När det kommer till foder och tillbehör vänder vi oss till Hundshopen i Forshaga

Millan har ett stort urval av kvalitetsfoder och annat vi behöver till våra djur, skulle det du vill ha inte finnas i butiken brukar Millan vara blixtsnabb när det gäller att beställa hem det man söker.

För er egen skull och för era hundars skull så förutsätter vi att hundarna är vaccinerade enligt SKKs riktlinjer när ni kommer hit.